Hoe werd ik Online Coach en Personal Trainer?

Een introductie in 80 seconden >

1000+

VROUWEN GEHOLPEN

8

JAAR COACHING ERVARING

6

JAAR PT ERVARING

10

JAAR BEZIG MET TRAINEN

OVER SOPHIE

Eigenlijk heb ik altijd wel gesport (af en toe groepslesjes, sporadisch op de crosstrainer… je kent het wel). Ook dacht ik gezond te eten. Maar ik zag gewoon nooit het resultaat waar ik zo naar verlangde. Totdat ik uiteindelijk net dat ene stapje buiten mijn comfortzone heb gezet en hulp in ben gaan schakelen. 

Dat kleine stapje heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat er een vuur aan werd gewakkerd. Ik vond een passie in krachttraining en leerde welke manier van eten het beste mijn lichaam past. Alles wat ik leerde wilde ik erg graag overdragen aan anderen, vandaar uiteindelijk de keuze om mezelf om te scholen tot Online Coach en Personal Trainer. Nu, 8jaar later, kan ik met trots zeggen dat ik honderden vrouwen uit Nederland en België heb mogen helpen om fitter en sterker te worden. Fysiek maar ook mentaal.

Alle kennis die ik de afgelopen jaren op heb gedaan op het gebied van training, voeding en mindset, heb ik omgedoopt tot de Make Me Stronger methode. Een methode waarmee ik jou kan helpen plezier te vinden in je trainingen, een goede relatie te ontwikkelen met voeding en positiever zelfbeeld te creëren. Op deze manier zal ik je als coach gaan helpen om je fitness doelen te gaan realiseren. 

null

EDUCATIE

Henselmans PT Course

Perfect Performance | The Essentials

Sport Psychology Group Course

BSc + MSc Corporate Communication & Social Media