WEBSHOP

Het leukste budget programma van Nederland! Speciaal voor dames die aan de slag willen met een goed trainingsschema (afgesteld op jouw wensen en doelen) en op zoek zijn naar goed voedingsadvies (macronutriënten budget waar je zelf mee aan de slag gaat). Al je vragen kan je stellen tijdens het maandelijkse mailcontact. 

€37.50 per maand

Ben jij iemand die het prettig vindt om iedere week even je hart te luchten?  Dan is de All In Coaching de beste optie voor jou. Ook bij dit programma krijg je een persoonlijk trainingsschema en macronutriënten advies. Maar daarnaast hebben we wekelijks mailcontact, kan je je training video’s WhatsAppen voor feedback én je krijgt een voorbeeld voedingsschema. Écht All In dus!

€84.95 per maand

Op zoek naar een nieuwe uitdaging wat trainen betreft? Kies dat voor een persoonlijk trainingsschema! Na het plaatsen van je bestelling ontvang je binnen 24 uur een digitale intake. Aan de hand van deze intake stel ik je schema samen.

€40 eenmalig

Zit het met je trainingen wel goed maar worstel je nog met je voeding? Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je gewoon behoefte aan een goede structuur? Kies dan voor een eetschema! Je ontvangt een eetschema (met meerdere opties per maaltijd, anders ook zo saai!) gebaseerd op jouw persoonlijke energiebudget.

€50 eenmalig

In dit e-book leer ik jou mijn manier van billen trainen. Geen standaard informatie over hoe je een hip thrust uitvoert, dat weten de meesten onderhand wel. Ik wil jou juist gaan leren hoe je net wat meer uit je billen trainingen kunt gaan halen. Hoe je ze net wat beter op kunt bouwen en hoe je de oefeningen net wat beter uitvoert. Het e-book bevat naast alle informatie een oefening overzicht met links naar techniek video’s en 1 voorbeeld trainingsschema.

€17.95 eenmalig

Deze Ankle Straps zijn ideaal voor alle kickback variaties! Met de stevige klittenbandsluiting kan je de enkelbanden eenvoudig instellen op de juiste maat en vastmaken om je enkels. De buitenkant van de straps is van nylon, de binnenkant heeft een zachtere bekleding zodat de strap geen pijn doet.

De prijs is per paar (je ontvangt dus 2 enkelbanden).

€14.55