Online Cursus Billen Trainen

ONLINE CURSUS BILLEN TRAINEN

LOVENDE WOORDEN...

JESSE

Echt een hele goede Clinic vandaag van je gehad! Al ruim 15 jaar fanatiek aan het sporten maar gelukkig nooit uitgeleerd. Vandaag veel tips & trucs van je mogen leren die mij zeker gaan helpen bij een beter fysiek! Nu de lekkerste mannen billen van Nederland bouwen! Thanks!

JANETTE

Trots op hoe jij het allemaal doet, zoveel ervaring heb jij tot je en dat kan jij nu overbrengen op ons. Ik ben dankbaar dat ik mocht deelnemen aan deze glute clinic, ik heb er veel van opgestoken. Ik kan nu al niet wachten om morgen weer in de gym te staan. Lieve Sophie, heel erg bedankt hiervoor & tot snel!! #opnaarmeerbooty

ANKIE

De clinic is perfect voor zowel beginners als ervaren sporters welke net de glute oefeningen willen perfectioneren. Door de combi van theorie en praktijk in een relatief kleine groep steek je mega veel op, en Sophie’s enthousiasme is super aanstekelijk. Ik zou hem zo nog een keer bijwonen, aanrader!