De #MAKEMESTRONGER Transformatie van Elise!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wauw, wat ben ik trots op de transformatie van Elise! Ze is nu net 4 maanden bezig met haar Make Me Stronger programma en heeft al onwijs mooie progressie geboekt. Benieuwd naar haar ervaringen? Lees dan snel verder!

Toen ik tijdens de eindfase van mijn studie op mezelf ging wonen, ging er een wereld voor mij open. Eindelijk zelf bepalen wat en wanneer ik ging eten! Over het algemeen ging dat heel goed. Ik at netjes mijn fruit en groentes en kook (nog steeds) elke dag zelf. Daarnaast ging ik meestal 2 tot 3 keer per week naar de sportschool, maar dan deed ik vaak groepslesjes omdat ik niet goed wist hoe ik krachttraining moest aanpakken.

Slank ben ik nooit echt geweest. Ik ben gezegend met mooie vrouwelijke vormen, alleen vond ik dat mijn benen en buik iets teveel vorm had. Echt tevreden met mijn lichaam ben ik dus nooit echt geweest. Regelmatig probeerde ik minder te snacken en gezonder te eten maar dit lukte nooit langer dan 2 weken. Ik houd namelijk ontzettend van lekker eten en feestjes met de nodige alcoholische drankjes. Ik had echt een stok achter de deur nodig. Dus meldde ik me aan voor de coaching met Sophie.

Ik drink nu nog regelmatig een glas wijn, maar drink langzamer en genoeg water tussendoor. Daardoor geniet ik er nu ook veel meer van!

Inmiddels ben ik 16 weken bezig en heel veel wijzer geworden! Ik overschatte hoeveel eiwitten ik eigenlijk at en onderschatte de hoeveelheid koolhydraten. Toen ik begon met de coaching was ik elke keer met boodschappen 2 keer zo lang bezig, omdat ik alle etiketten aan het vergelijken was. Gelukkig weet ik nu welke producten wel en niet binnen mijn macro’s passen. Doordeweeks ging het heel goed en kon ik mijn maaltijden allemaal perfect plannen. In het weekend was ik vaak buiten huis en vond ik het moeilijker om daar balans in te vinden. Dit heeft een paar weken geduurd maar dat gaat nu ook beter!  Minderen met alcohol was voor mij ook echt een uitdaging, aangezien ik in het weekend graag een paar wijntjes drink en met mijn werk ook regelmatig borrels heb. Ik drink nu nog regelmatig een glas wijn, maar drink langzamer en genoeg water tussendoor. Daardoor geniet ik er nu ook veel meer van! Het fijne is dat ik nog steeds een frietje kan eten als ik dat wil.

Het trainingsschema is een goede houvast. Als ik naar de sportschool ga, weet ik wat ik moet doen en als ik iets wil aanpassen dan bespreken we dit en proberen we een andere oefening uit. Ik heb een drukke kantoorbaan, dus bewegen is heel belangrijk voor mij. Ik plan al mijn workouts én salsa les doordeweeks in. Druk met werk is dus geen excuus! Wat voor mij ook goed werkt, is in de ochtend vóór het werken gaan sporten. Dan heb ik de hele dag op kantoor genoeg energie en heb je in de avond lekker vrij. Vroeger merkte ik het al heel snel als ik even aan het “lijnen” was en vlogen de kilo’s eraf. Eerst was ik heel erg gefocust op alleen mijn gewicht maar nu weet ik gelukkig beter en heb ik vertrouwen in het proces. Nu gaat het geleidelijk en op een gezonde manier.

Ik ben sterker, voel mij mooier en zit beter in mijn vel.

Ik ben sterker, voel mij mooier en zit beter in mijn vel. Het leuke is dat nu langzamerhand mijn omgeving ook merkt dat ik slanker wordt en weer een mooi silhouet krijg. Mijn doelen voor het komende jaar is het volhouden van mijn huidige levensstijl, sterker worden en in de zomer van 2018 met zelfvertrouwen een bikini dragen. Ik ben trots op mijn progressie tot nu toe en ben heel erg benieuwd naar de volgende 16 weken! Let’s do this!

Andere gerelateerde berichten